Bedrijven

Een groot aantal bedrijven uit alle denkbare sectoren hebben in Box BV een betrouwbare partner gevonden. Ongeveer 40 % van het ingezameld papier is afkomstig van bedrijven. Dit is inclusief archieven, die door ons op veilige wijze worden vernietigd.

Kostenbesparingen

Ook voor bedrijven die duurzaamheid eisen, is Box BV de juiste partner. Het controleren van reststromen draagt daaraan bij en levert kostenbesparingen op. Kwestie van efficiënt inzamelen, scheiden en verdichten. Een taak voor Box BV.

Maatwerk

Geen enkele klantvraag is hetzelfde. Box BV biedt daarom verschillende mogelijkheden. Van het plaatsen van rolcontainers (240 liter tot 5000 liter) tot afzetcontainers. Voor volumineuze stromen en grote stromen bieden we middelen die zorgen voor verdichting zoals perscontainers en balenpersen. Beter voor het milieu en kostenbesparend door minder transport. Extra voordeel is dat het de uitstraling van een bedrijf ten goede komt: opgeruimd, makkelijker voor medewerkers en bovendien leverbaar in de gewenste kleur. Box BV analyseert de situatie, adviseert en biedt een oplossing op maat.

Laat nu je containers ledigen

Containers vol
Zoeken
Onze markten