Overheid

Een groot deel van het werkgebied van Box BV bevindt zich in Noord-Brabant en Limburg. In samenwerking met gemeenten, verenigingen, instellingen en andere inzamelaars zijn huishoudens in deze regio verantwoordelijk voor 60 % van het totaal door ons ingezamelde oud papier.

Van A tot Z

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om gemeenten een totaaloplossing te bieden. Naast een correcte en nette inzameling, kan ook de verwerking en het vermarkten van huishoudelijk papier bij Box BV ondergebracht worden. Desgewenst verzorgen wij ook de planning en administratieve afhandeling. Met
inmiddels 4 vestigingen in de regio waarborgen we de continuïteit. Gemeenten hebben de zekerheid dat de gehele dienstverlening bij Box BV van A tot Z in eigen handen is.

Proactieve rol

Uiteraard houden we rekening met de specifieke vraag van een gemeente. Zijn er bijvoorbeeld beleidswijzigingen waarmee rekening moet worden gehouden? We werken graag mee aan de cijfermatige onderbouwing. Box BV denkt mee en speelt een proactieve rol.

Garantieprijs

In het geval van een ketendeficit, garandeert Stichting Papierrecycling Nederland (PRN) gemeenten een garantieprijs en afname van het ingezamelde huishoudelijk papier. Om voor deze regeling in aanmerking te komen dient de gemeente bij PRN aangesloten te zijn en samen te werken met een gecertificeerde, bij PRN aangesloten oud papieronderneming zoals bijvoorbeeld Box BV. Aansluiten is gratis.

Laat nu je containers ledigen

Containers vol
Zoeken
Onze markten